A lézeres szőrtelenítés a legjobb választás

A lézeres szőrtelenítés a legjobb választásUnod már a folyamatos borotválást? Nem bírod a gyantázással járó kellemetlenségeket? Nem kell aggódni, mert létezik egy olyan megoldás, ami nem csak végleges eredményt nyújt, de kényelmes és kellemetlenségek nélküli. Ez a megoldás a lézeres szőrtelenítés.

A lézeres szőrtelenítés minden szempontból a legjobb választás. Mielőtt megkezdődhetne maga a kezelés, egy alkalmassági tesztre kerül sor, tesztkezeléssel. Mivel bőr- és szőrtípus függő a lézeres szőrtelenítés sikere, ezért mindig előre meg kell vizsgálni, hogy valaki alkalmas-e a kezelésre. Aki nem alkalmas, annál nem végzik el a kezelést. Általánosságban elmondható, hogy világos bőr és sötét szőrök esetén működik a legjobban a lézeres szőrtelenítés.

A lézeres szőrtelenítés egy kezeléssorozatot jelent, amelynek a végén végleges eredményt kapunk. A borotválást pár naponta meg kell ismételni, és a gyantázás is csak néhány hétig hozza a kívánt eredményt. A lézeres szőrtelenítés azonban a szükséges kezelésszám után végleges. A szükséges kezelésszám a szőr tulajdonságaitól és a kezelt területtől is függ, de általában maximum 6-8 alkalomra szokott szükség lenni.

Maguk a kezeléses nem fájdalmasak, esetleg egy kis kellemetlenséggel járhatnak, de aki már járt gyantázáson, tudja, hogy milyen az, amikor a sima bőrért meg kell szenvedni. Ezt is el lehet felejteni a lézeres szőrtelenítésnek köszönhetően.