Cégkivonat beszerzés sorban állás nélkül

Cégkivonat beszerzés sorban állás nélkülRégebben, amikor csak a cégbíróságon lehetett cégkivonatot beszerezni, addig gyakoriak voltak a sorban állások, pár órás várakozások, mire sikerült beszerezni a szükséges cégkivonatot. Manapság már sokkal egyszerűbb és gyorsabb a cégkivonat beszerzés, ugyanis online is lehet igényelni.

Az online cégkivonat igénylés rendkívül egyszerű, pár percig tart csak és egyszerűen, néhány kattintással megoldható, sorban állás nélkül.

Az online cégkivonat igényléshez csak egy olyan szolgáltatót kell felkeresni, mint pl. a https://www.cegkivonatmost.hu/. A felületen nagyon egyszerűen lehet a cégek között keresni, cégnév, adószám vagy cégjegyzékszám alapján, mivel mindegyik egyedi azonosító egy cég esetén. Bármelyik alapján is keresel, az igénylés befejezése előtt érdemes ellenőrizni, hogy biztos jó céget választottál-e ki.

Ha igen, akkor meg kell adni a számlázási adatokat, valamint a szállítási adatokat is, ha közhiteles cégkivonatra van szükséged, ez ugyanis papír alapon fog érkezni.

Az utolsó lépés a fizetés. A megszokott online fizetési lehetőségekkel ellentétben cégkivonat igényléskor nincs utánvét, mindenképpen előre kell fizetni, ekkor készítik csak el a dokumentumot. Érdemes bankkártyával fizetni, akkor ugyanis azonnal küldik e-mailben a hiteles vagy az e-hiteles cégkivonatot, így várakozni sem kell. A másik rendelkezésre álló fizetési lehetőség az előreutalás, ilyenkor meg kell várni, amíg beérkezik az utalt összeg, és akkor fogják elkészíteni, küldeni a cégkivonatot.