Ez a weboldal sütiket használ. Az európai uniós jogszabályok értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy módosítsa adatvédelmi beállításait.
További információk Engedélyezem

Szerelem és szex /

Párkapcsolat /

Szex az exszel?

Szex az exszel?

Közzétéve: 2016.06.27.

Bár a kapcsolat nem működött, szexuális téren mégis egy hullámhosszon voltatok? Ostoba ballépés vagy örömteli mámor?

Pro és kontra listánkból most megtudhatod vajon érdemes-e felmelegíteni azt a bizonyos káposztát. Sokan úgy gondolják, ha egy kapcsolatnak vége, akkor annak végleg vége.

Felesleges barátkozással próbálkozni, mert az csupán ostoba önmarcangolás volna. Ugyanis, ha valami nem működött az ezután sem fog. Vagy mégis?

Pro: nincs zsákbamacska

Ha annak idején működött köztetek a kémia, s ugyan tudatában vagytok annak, hogy kettőtöknek nincs közös jövője, mégis úgy gondoljátok, belevágtok egy kalandba az exszel, nagy valószínűséggel a szex éppen olyan eszelősre fog sikeredni, mint akkoriban, amikor még egy párt alkottatok. Hiszen ebben az esetben pont az a jó, hogy egyikőtök sem árul zsákbamacskát. Ismeritek a másik testét, minden piciny rezdülését, tudjátok mik az igények, nem kell azon izgulni, hogy az utolsó pillanatban derül ki valami visszataszító perverziója a másiknak.

Szex az exszel?
Előfordulhat az is, hogy egy vad éjszaka után az exeddel úgy döntötök, megpróbáljátok még egyszer, félre téve minden régi sérelmet. A helyzet azonban az, hogy az élet ...

Kontra: újra felszakadnak a sebek

A szex az exszel víziója igen izgató lehet sőt, jól is elsülhet, de az sajnos vitathatatlan, hogy vannak kockázati tényezői. Ugyanis az ember alapvetően emocionális lény, s talán nem is volna egészséges dolog, ha a szexet teljes egészében el tudná vonatkoztatni az érzelmeitől. Előfordulhat az is, hogy egy vad éjszaka után az exeddel úgy döntötök, megpróbáljátok még egyszer, félre téve minden régi sérelmet. A helyzet azonban az, hogy az élet nem egy tündérmese, a herceg pedig nem érkezik fehérlovon. Ha egy kapcsolat egyszer már zátonyra futott nem valószínű, hogy egy túlfűtött, mámorral fűszerezett éjszaka megoldja minden problémátokat. Az ilyen próbálkozások rendszerint halálra vannak ítélve, felszakadnak a régi sebek, valaki szíve pedig bizonyosan összetörik.

Azonban mindenki a saját életének egyedüli irányítója, az exszel folytatott szexuális kalandoknak nincsenek játékszabályai vagy általánosan elfogadott társadalmi normái. Éppen ezért számtalan érdekes kérdést vet fel: Mi történik, ha egyikőtök életében felbukkan valaki más is? Mi mindenről kell egymásnak beszámolnotok? Egyáltalán be kell? Miként viselkedjetek társaságban? Ezek mind-mind olyan kérdések, melyek roppant kínos szituációkat eredményezhetnek. Ettől függetlenül a döntés csakis a ti kezetekben van. Bár egy jó tanácsot mindenképpen fogadjatok meg: mérlegeljetek. Mielőtt belevágtok, egy forró kalandba a volt párotokkal mindenképpen gondoljátok egy racionálisan, vegyétek számításba, hogy igenis megsérülhettek egy ilyen „kapcsolatban”. Ha egy picike kételyetek is van, inkább hagyjátok a fenébe, ha viszont úgy érzitek, helyén tudjátok kezelni a helyzetet, akkor hajrá. Hisz egy kis kaland mindenkinek jár!

Ti mit gondoltok? Ha éppen egyik félnek sincs senkije, jó ötlet viszonyt kezdeni az exszel?