Ez a weboldal sütiket használ. Az európai uniós jogszabályok értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy módosítsa adatvédelmi beállításait.
További információk Engedélyezem

Szerelem és szex /

Párkapcsolat /

Nők kívánságlistája

Nők kívánságlistája

Közzétéve: 2016.06.27.

A szerelmi élet Olümposzán nem kevesebbet várunk el „istenünktől”, mint hogy a maga párjaként, „istennőként” kezeljen bennünket. Vagyis éreztesse velünk, hogy fontosak vagyunk számára, eszményiek, megismételhetetlenek és egyediek.

Ezt különféle apróságokkal teheti meg: bókokkal, gyöngédségekkel, őszinte érdeklődéssel, a tisztelet szűnni nem akaró jeleivel.

Ez az alap. Ha még ezen felül kihozza belőlünk a shaktit, a női principiumot, a nővé tevő szexust, és a gyönyör mennyeibe is röpít, az külön elismerést érdemel.

Mindebből egy komoly tanulság adódik. Olyan, ami a férfiakban nem igazán tudatosult, amit előszeretettel figyelmen kívül hagynak: tévedés azt hinni, egy nő meghódításának mélysége egyenesen arányos az ágyba-vitelek gyakoriságával. Az ágy csak egy utolsó (tagadhatatlanul lényeges és jó esetben kellemes) fázisa a lehengerlésnek. A nő megbűvölésében sokkal nagyobb szerepe van a varázsszavaknak, mint a mutatványnak.

Egyik pszichiáterünk szerint a bölcs férfi tudja, hogy akkor számíthat a legcsodálatosabb élményre, ha partnere már nagyon vágyik utána.

Lehet, hogy ez is része a nagy közös-katharzisnak, de ennél azért bonyolultabb a kérdés. Mert a „vágyás” csak pozitív emlékképű hiányérzetből fakadhat. Vagyis ha társunk pokróc velünk, rondán beszél és minden második szavával ócsárol, akkor a tőle származó kommunikációra nem fogunk viszont vágyni. De ha kedvesen beszél, ha szépeket suttog a fülünkbe és borzongatóan simít végig bőrünkön, akkor ezt a kommunikációt tényleg minduntalan visszavárjuk. Sőt, létszükségletre kondicionál: úgy kell majd nekünk, mint a víz vagy a levegő.

A nőnek mindennap éreznie kell, hogy társa szereti, óvja, kiáll mellette és tiszteli, hogy olyannak fogadja el, amilyen. Akkor a nő kiteljesedik - vallja egy interjúban Dr. Kéri Katalin, művelődéstörténész.

Nők kívánságlistája
A hosszú litániákból bizonyos szavak mantraként köszönnek vissza: legyenek velem figyelmesek, éreztessék hiányomat és kivételességemet, hitessék el velem, hogy nő ...

Mit vár el egy nő a férfitól? - teszik fel a kérdést az ezzel foglalkozó kutatások. Tanulmányok garmadájával válaszolnak rá. A hosszú litániákból bizonyos szavak mantraként köszönnek vissza: legyenek velem figyelmesek, éreztessék hiányomat és kivételességemet, hitessék el velem, hogy nő, hogy jó nő vagyok, ne hagyjanak egyedül, jelezzék, hogy szükség van rám. És mindennek gyakran adjanak hangot. Mondják, gesztikulálják, metakommunikálják el nekem, hogy mit érek.

„A szépség és a nő összeforrt. Ha nem találod meg a nőben a szépet, nem lehetsz, nem maradhatsz általa férfi. A férfiasság megőrzésének a lényege: mindig megtalálni a nőben a szépet. A tartós kapcsolat lényege is ez.”

A fentiekből talán kiderül, hogy a nő egyetlen dolgot akar: NŐ akar lenni. Az ügyes és ideális férfi ezt teremti meg (nem utolsó sorban a saját gyönyörűségére is) De ha tényleg ügyes és tényleg ideális, akkor pontosan tudja, hogy mivel. Tudnia kell: ahány nő, annyi elvárás.

Mert lehet, hogy én a konyhaművészetemmel akarok hódítani, te meg az ágyban szeretnél dominát játszani, a harmadik viszont hiúsága folytonos legyezgetésére vágyik. És így tovább.

Ennek megfelelően az okos férfi odavan az ételkölteményeimért, dugig eszi magát velük, kéjesen vall szerelmet nekik és ezáltal megalkotójuknak. Téged szexusodban edz és dicsér, nem telik be veled, kreatív ágy-ötletekre inspirál. A harmadiknak meg folyamatosan bókol, ajnároz mindent, amit csak lát rajta, (a profibb azt is, amit nem lát), ezzel a legyezgetéssel tartva életben a hiúságot.

Ilyen egyszerű ez: felismerni és folyamatosan szítani a nőben levő nőiséget. Csak ennyit kell tenni, és az eredmény nem marad el.

Az a férfi, aki netalántán elolvasta ezt a cikket, most kezébe kapta a bölcsek kövét. Megtudta a nagy titkot, amit csak kevesen tudnak. Használja egészséggel!

- Intera -