Ez a weboldal sütiket használ. Az európai uniós jogszabályok értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy módosítsa adatvédelmi beállításait.
További információk Engedélyezem

Szerelem és szex /

Párkapcsolat /

Hogyan érheted el a gyorsabb orgazmust?

Hogyan érheted el a gyorsabb orgazmust?

Közzétéve: 2016.06.23.

A fentiek nagyon jól hangzanak, de mégsem adnak akkor élményt, mintha egy teljes együttlétet produkálnátok.

Ha nincs meg az a falrengetően, könnyfakasztóan kielégítő pillanat, akkor mindvégig hiányolni fogunk valamit az életünkből.

Sokszor megkapjuk, hogy frigidek vagyunk, és egyáltalán nem kezdeményezzük a szexet, de ha a férfiak nem nyújtanak benne elég örömöt, akkor ne csodálkozzanak. Ha felmutatnak valamit, csak akkor számolhatnak a pozitív következményekkel.

Az eredmény érdekében neked is közre kell azért működnöd. Van néhány tippünk, hogy hogyan érheted el gyorsabban és hogyan élvezheted hosszabban a gyönyörök gyönyörét.

Hogyan érheted el a gyorsabb orgazmust?
Ha teljesen bizonytalan vagy, akkor egy-két női praktikával simán kiszedheted belőle a titkolt fantáziáit, és lehet, hogy azok pontosan egyeznek a tiéddel.

  1. Készítsd fel magad az együttlétre. Amíg vacsoráztok, vagy a régi barátokkal beszélgettek, gondolj arra, hogy mit fog veled tenni a párod, ha hazaértek. Indítsd be a fantáziádat, de akár őt is beavathatod egy óvatlan pillanatban és akkor garantált, hogy segíteni fog a képzelődésben, vagy a másik lehetőség, hogy azonnal hazarángat.
  2. Illeszd össze az előjátékot a hangulatoddal. Ha nincs kedved semmiféle huzavonához, és rögtön bele akarsz vágni a közepébe, akkor kérd meg rá a párod, hogy ne játsszon veled, hanem azonnal tegyen a magáévá. A hirtelen helyzetek azonnal izgalmi állapotba keríthetnek, és nagyobb hévvel fogod belevetni magad az együttlétbe, mintha perceken keresztül csak kényeztetnétek egymást előtte. Persze ezt sem lehet túlzásba vinni, mert ha rendszeresen ezt a megoldást választjátok, akkor elveszti a kalandosságát, ezért váltogatni kell a technikákat.
  3. Ha a párod képes irányítani az orgazmusát, akkor neked is nagyobb esélyed van elérni a csúcsot. Hogyan tudod manipulálni a barátodat? Csak tereld el a figyelmét. Folyton kérdezgesd, hogy egytől tízig terjedő skálán mennyire van közel az orgazmushoz. Így ő is kicsit kizökken a ritmusból, és te is megtudod, hogy mikor kell kicsit lazábbra venni a tempót.
  4. Válassz olyan pozitúrát, ami elősegíti az orgazmusodat. Ha csak csikló orgazmusra vagy képes, akkor a misszionárius póz lehet a megfelelő, de a párodat is megkérheted, hogy a kezével kényeztessen. Viszont ha hüvelyi orgazmusra vagy képes, akkor lovagló pózzal érheted el legkönnyebben a célod. Ha pedig mindkét orgazmusra képes vagy, akkor csak irigyelni tudunk, hisz ha nem teljesen kezdő a párod, akkor száz százalék, hogy jól végződik a szeretkezés.
  5. A társad technikáját is érdemes górcső alá venned. Ha a szokásos ki-be technikát alkalmazza, azzal egy idő után már semmilyen reakciót nem fog belőled kiváltani. Kérd meg, hogy körkörösen mozgassa a csípőjét miközben beléd hatol, mert így a hüvely falát több ponton is súrolja.
  6. A változatosság gyönyörködtet. Ez az alapigazság az élet minden területén bebizonyosodni látszik. Ha minden alkalommal valami igazán fergeteges együttlétre vágysz, akkor muszáj egy kevés fantáziát belevinni a szeretkezésbe. Egy erotikus masszázs, vagy orális érintkezés, esetleg egy igényesebb filmet is megnézhettek.
  7. Lélegezz. A szex során az sem mindegy, hogy hogyan veszed a levegőt. Bár ebben eltérnek a vélemények. Egyesek szerint úgy válthatod ki a nagyobb orgazmust, ha mikor közeledik, benn tartod a levegőt. Mások a folyamatos mély légzésre esküsznek. A kettő közül neked kell eldöntened, hogy számodra melyik a nyújtja a nagyobb örömet.
  8. Kergesd magad az orgazmusba. Figyeld meg, milyen jeleket ad a tested. Esetleg hirtelen elcsendesülsz, és egyre lassul a légzésed, görcsbe rándulnak a lábujjaid. Ha érzed, hogy közeledik az orgazmus, akkor segíts magadnak elérni azt. Egy-két szexi nyögdécselés, vagy ha simogatod magad, mind-mind elősegítheti a beteljesülést. A forró hangulat segít az agyadnak az orgazmusra koncentrálni, így könnyebben elérheted.
  9. Beszéljétek meg a vágyaitokat. Ha túlságosan cikinek tartod, akkor is beszéljétek meg őket. Hisz lehet, hogy titkon a párod is arra vágyik. Ha teljesen bizonytalan vagy, akkor egy-két női praktikával simán kiszedheted belőle a titkolt fantáziáit, és lehet, hogy azok pontosan egyeznek a tiéddel. De ha mégsem, akkor kössetek kompromisszumokat. Egyszer az ő kívánságát teljesítitek, míg máskor a tiédet.
  10. Inkább vele maszturbálj, mint egyedül. Ha az aktus során nem jutottál el a csúcsra, akkor muszáj valami más megoldást találnod. A párodat egyáltalán nem fogja zavarni, ha mellette kényezteted magad, vagy tátott szájjal nézi végig az egészet, vagy besegít. Mindkettő izgalmas, szóval csak bátran. Ráadásul a kutatók ajánlják is gyakori önkielégítést, hiszen növeli a szexuális étvágyunkat.