Ez a weboldal sütiket használ. Az európai uniós jogszabályok értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy módosítsa adatvédelmi beállításait.
További információk Engedélyezem

Szerelem és szex /

Párkapcsolat /

A pasik csak szexet akarnak

A pasik csak szexet akarnak

Közzétéve: 2016.06.23.

A szőke nők hamarabb pasiznak be, ugyanakkor problémáik adódhatnak, ha a férfit hosszú távra is meg akarják tartani – állítja a brit St. Andrews és Central Lancashire egyetemek közös közvélemény-kutatása, amelybe összesen 3 ezer férfit vontak be.

Ha pedig a házasság és családtervezés kerül szóba, a fickók 52 százaléka egy barna nőt tudna szívesen maga mellett.

A férfiak ugyanis a sötéthajú nőknek olyan jellemvonásokat tulajdonítanak, mint a megbízhatóság vagy az anyai feladatok kiváló ellátására való képesség. Ha ez nem lenne elég, a barna hajú nők – szerintük – sokkal jobb szakácsnők, okosabbak, de ugyanakkor érzékenyebbek is, mint a szőkék.

A pasik csak szexet akarnak
A férfiak ugyanis a sötéthajú nőknek olyan jellemvonásokat tulajdonítanak, mint a megbízhatóság vagy az anyai feladatok kiváló ellátására való képesség.

"Hihetetlenül megdöbbentett, hogy a férfiak még manapság is a hajszínük alapján ítélik meg a nőket” – kommentálta az eredményt Andrew Collin, a felmérés vezetője – "azt hittem, ettől már régen továbbléptünk, és jóval modernebbek vagyunk” – tette hozzá a brit kutató. Pedig a helyzet változatlan: szexepil dolgában a pasiknál még mindig a szőkék vezetnek. 36 százalékuk mondta, hogy a szőke nőket jóval izgatóbbnak találja, mint a barnahajúakat. Ez – minden valószínűség szerint – már jégkori elődeinél is hasonlóképpen volt: a szőke hajszín és a kék szemek ugyanis abban az időszakban alakultakak ki, amikor a Földön a jég és hideg mellett akut élelem- és férfihiány uralkodott. Jégkori nőtársaink csak egy, a többitől erősen elütő hajszínnel tudták felkelteni a férfiak figyelmét, és ezzel bebiztosítani a jövő generációjának megszületését.

- fitforfun.de -