2012. február 05. Ágota, Ingrid napja
Kezdőlap beállítása Felvétel a kedvencek közé Kapcsolat Oldaltérkép
Bejelentkezés

FőoldalCsaj kuckóFórumKarrierZaklatnak a férfi munkatársaim..
  Tartalom:
csillag

kep Trend
takar
kep Kreatív oldal
takar
kep Blog
csillag
kep Fórum
csillag
kep Képeslap
takar
bullet IDEÁLIS FÉRFI
takar
bullet JÁTSSZ VELÜNK
takar
bullet Pályázat
csillag

Lány

bullet PRÓZA
takar
takar
bullet GRAFIKA/FOTÓ
takar
takar

AJÁNLATUNK

Tesztek
csillag

bulletA foci és a nők!
bulletHeteroszexuális, metroszexuális vagy esetleg retroszexuális?
bulletElégedett vagy önmagaddal?
bullet További tesztek

Fogamzásgátlás

bulletA fogamzásgátló tabletták megszületése
bulletFogamzásgátló tabletta = hízás?
bulletSzemélyre szabott fogamzásgátlás
bulletA kis tabletta, amely megváltoztatta a világot
bullet További cikkek fogamzásgátlás témában

Ezt is nézd meg!
csillag

Jótékony tabletták

A fogamzásgátló tabletták esetében általában csak a mellékhatásokról esik szó. Az éremnek azonban másik oldala is van.

Fórum

Zaklatnak a férfi munkatársaim..

:( 
Létrehozó: Rituci
Dátum: 2009-04-27 13:44:57

ahogy írtam, nem merek a főnökömtől. ha vkit eltávolítanának, sztem én lennék az, hisz próbaidős vagyok.. de pont ezért nem értem a dolgot, az építkezésen műveletlen munkásemberek vannak, akik az intelligenciájukkal, a humorukkal nem tudják fölhívni magukra a figyelmet. na de ezek itt diplomás, helyes férfiak!!

Létrehozó: Rékus90
Dátum: 2009-04-27 13:08:31

Lehet azért csinálják, mert csinos vagy, és így akarják kifejezni magukat, csak nem tudják normálisan. Mint mikor az építkezésen utánad füttyögnek. Próbáltál már valahonnan segítséget kérni?

Dátum: 2009-04-27 13:02:37

én is igyekszem egy legyintéssel elintézni, de annyira föl tudnak húzni, mikor a szexuális életemet taglalják, amiről speciel halvány lila gőzük sincs!! nem tudok benn enni, egész nap éhes vagyok és van h esténként nem tudok elaludni.. tudom, nem kellene ezzel foglalkoznom, de engem úgy neveltek, h szexualitásról szinte soha szó sem esett, ezért pirongok ezen ennyit.

Létrehozó: Rékus90
Dátum: 2009-04-27 12:52:53

A férfiak ilyenek, sokan össze vannak zárva, kevés a nő...Nem vagy egyszerű helyzetben. Nekem is van egy barátnőm akinek állandóan beszólogatnak, de ő egy legyintéssel elintézi a dolgot. Szerintem ez egyénfüggő.

Dátum: 2009-04-27 12:34:46

sziasztok, a problémám a következő: 1-2 hónapja kerültem az új munkahelyemre, ahol a kollégák többsége férfi. nem értem miért, de állandóan engem vesznek célba a szexuális töltetű beszólásaikkal. nem teszek semmit, igyekszem nem reagálni rájuk, mert hihetetlenül sértőnek és bántónak találom a dolgot. nem merek szólni a főnökömnek, hisz új vagyok, ők meg már régen ott vannak.. de egyre nehezebben viselem!!!! reggelente már nincs erőm,kedvem dolgozni menni és amint belépek az irodába, összeszorul a gyomrom és olyan ideges vagyok h nem tudok koncentrálni a munkámra sem.

Előző oldal
 1  2  

Kapcsolat    |    Adatvédelmi információk    |    Felhasználási feltételek    |    GYIK    |    RSS hírcsatorna
©   2008   www.fokuszbanano.hu   Minden Jog fenntartva!