2012. február 05. Ágota, Ingrid napja
Kezdőlap beállítása Felvétel a kedvencek közé Kapcsolat Oldaltérkép
Bejelentkezés

FőoldalCsaj kuckóFórumKarrierZaklatnak a férfi munkatársaim..
  Tartalom:
csillag

kep Trend
takar
kep Kreatív oldal
takar
kep Blog
csillag
kep Fórum
csillag
kep Képeslap
takar
bullet IDEÁLIS FÉRFI
takar
bullet JÁTSSZ VELÜNK
takar
bullet Pályázat
csillag

Lány

bullet PRÓZA
takar
takar
bullet GRAFIKA/FOTÓ
takar
takar

AJÁNLATUNK

Tesztek
csillag

bulletA foci és a nők!
bulletHeteroszexuális, metroszexuális vagy esetleg retroszexuális?
bulletElégedett vagy önmagaddal?
bullet További tesztek

Fogamzásgátlás

bulletA fogamzásgátló tabletták megszületése
bulletFogamzásgátló tabletta = hízás?
bulletSzemélyre szabott fogamzásgátlás
bulletA kis tabletta, amely megváltoztatta a világot
bullet További cikkek fogamzásgátlás témában

Ezt is nézd meg!
csillag

Jótékony tabletták

A fogamzásgátló tabletták esetében általában csak a mellékhatásokról esik szó. Az éremnek azonban másik oldala is van.

Fórum

Zaklatnak a férfi munkatársaim..

:( 
Létrehozó: Rituci
Dátum: 2009-05-19 16:17:07

szóltam. annál jobban csinálták..:( sőt, még inkább cukkoltak. nem értem mire jó ez az egész.. lehet el akarnak kergetni...:( én próbálok kitartani, de nagyon nehéz így..:(

megoldás 
Létrehozó: Tsillag
Dátum: 2009-05-19 15:54:51

Rituci megpróbáltál már beszélni a munkatársaiddal? Ha nem akkor itt az idő! Mondd el nekik hogy téged ez bánt amit ők csinálnak, főnököddel is beszélj! lehet ha szépen beszélsz velük és elmondod hogy hogyan éled át ezt az egészet, lehet megértik és abbahagyják idővel!

Dátum: 2009-05-19 15:24:12

szóval akkor szted hagyjam ott a munkahelyemet? mi lenne a jó megoldás? egyszerűen nem tudom.. azt sem akarom h ha elmegyek, örök rossz emlékként megmaradjon és máshol is frusztrált legyek emiatt!!!:(

munkahely 
Létrehozó: purple cloud
Dátum: 2009-05-19 14:43:50

Velem is volt olyan munkahelyem ami egy nagyon szép helyen volt ráadásul maga az épület is teljesen fel volt szerelve csak 1 probléma volt.Az,hogy a főnök mindenen kiborult. Nekünk kellett mindent csinálni és persze miénk volt minden felelősség. Nem is bírtam sokáig. Ha valahol dolgozok ne alattvalóként nézzenek rám. Azóta ez görcsös állapot is megszűnt. Ezek a problémák orvosolhatóak ha megszüntetjük a problémáknak az epicentrumát. Persze ez nem mindig megy egyedül.

Dátum: 2009-05-19 14:40:15

teljesen ki vagyok akadva, nem tudom mit kellene tennem. karrier szempontjából nagyon nagyon jó ez a hely, úgy gondolom h ez lehetne életem állása és mégsem, mert ők egyszerűen nem hagynak békén.. sőőt, mostanában volt h nem tudtam olyan jól dolgozni, mert folyamatosan küldtek a céges emailemre ilyen olyan fotókat. annyira idegesítenek már!!!

Ritucinak 
Létrehozó: Tsillag
Dátum: 2009-05-19 14:10:55

ezt nem gondoltam volna hogy odáig jut ez az egész helyzet hogy már a főnököd is kezdi a beszólogatást! ez nem lesz így jó, mert ha már most gyomorgörcseid vannak később emiatt depressziós is lehetsz! vmit ki kéne találni!

Dátum: 2009-05-19 10:23:15

sziasztok, a helyzet továbbra sem javult, én pedig már egyre elviselhetetlenebbnek tartom a helyzetet... most már a főnököm is beszólogat. én egész nap próbálom meghúzni magam, ahogy csak lehet, teljes gyomorgörccsel telik a napom, de még így sem úszom meg a csípős megjegyzéseket..

kobe 
Létrehozó: nemethnoi
Dátum: 2009-05-09 16:42:26

szerintem sem egeszseges a munkahelyi terrorizalas es ha velem tortenne mindez valoszinu mar nem dolgoznek azon a munkahelyen

balamberke 
Dátum: 2009-04-27 15:37:21

őszintén? nekem nagyon nem jön be ez a típusú férfi viselkedés... jó, legyen egy pasinak humora, az nagyon kell, de ne legyen tiszteletlen. ők pedig rengeteg alkalommal átlépik ezt a határt... ráadásul majdnem mindannyian tartós párkapcsolatban élnek, szóval nem hiszem h azért csinálnák, mert tetszem nekik. talán inkább el akarnak üldözni.. nem tudom..:(

re: :( 
Létrehozó: balamberke
Dátum: 2009-04-27 13:49:26

Hát ha helyes férfiak akkor mi a probléma, lehet, hogy csak tetszel nekik és gyávák mondjuk oda menni hozzád... Szóval lehet, hogy csak szimplán rád vannak állva és nincs erejük kezdeményezni! Szerintem nyiss feléjük és röhögj velük aztán ki tudja, még a végén lesz olyan is aki tényleg helyes és bejön neked...

Előző oldal
 1   3 
 Következő oldal
Kapcsolat    |    Adatvédelmi információk    |    Felhasználási feltételek    |    GYIK    |    RSS hírcsatorna
©   2008   www.fokuszbanano.hu   Minden Jog fenntartva!