2012. február 05. Ágota, Ingrid napja
Kezdőlap beállítása Felvétel a kedvencek közé Kapcsolat Oldaltérkép
Bejelentkezés

FőoldalCsaj kuckóFórumKarrierZaklatnak a férfi munkatársaim..
  Tartalom:
csillag

kep Trend
takar
kep Kreatív oldal
takar
kep Blog
csillag
kep Fórum
csillag
kep Képeslap
takar
bullet IDEÁLIS FÉRFI
takar
bullet JÁTSSZ VELÜNK
takar
bullet Pályázat
csillag

Lány

bullet PRÓZA
takar
takar
bullet GRAFIKA/FOTÓ
takar
takar

AJÁNLATUNK

Tesztek
csillag

bulletA foci és a nők!
bulletHeteroszexuális, metroszexuális vagy esetleg retroszexuális?
bulletElégedett vagy önmagaddal?
bullet További tesztek

Fogamzásgátlás

bulletA fogamzásgátló tabletták megszületése
bulletFogamzásgátló tabletta = hízás?
bulletSzemélyre szabott fogamzásgátlás
bulletA kis tabletta, amely megváltoztatta a világot
bullet További cikkek fogamzásgátlás témában

Ezt is nézd meg!
csillag

Jótékony tabletták

A fogamzásgátló tabletták esetében általában csak a mellékhatásokról esik szó. Az éremnek azonban másik oldala is van.

Fórum

Zaklatnak a férfi munkatársaim..

alap 
Létrehozó: Princess44
Dátum: 2009-12-22 14:56:24

teljesen alap h a magasabb a szexibb, de néha jobb jól érezni magad mert akkor a boldogság tesz szexissé.

... 
Létrehozó: vica0714
Dátum: 2009-12-06 17:07:02

Sajnos általános probléma...

idő 
Létrehozó: Bogika
Dátum: 2009-05-20 16:47:49

az elhatározás megtörténhet akár egy nap alatt, csak a döntés helyessége a fontos

re 
Létrehozó: kittanii
Dátum: 2009-05-20 14:11:54

nekem ez az elhatározás több hónapig tartott amire az összes közel álló személlyel megbeszéltem a dolgot.

munkaheyli probléma 
Létrehozó: Bogika
Dátum: 2009-05-20 14:11:49

Ez elég komoly munkahelyi probléma ahhoz, hogy minél több emberrel szükséges beszélned róla, mások véleményét kikérni, a főnököddel pedig egy komoly beszélgetést kellene erről folytatnod. Ha szükséges akkor szerintem szakembert is vonjatok be a probléma megoldásába.

munkahelyi terror 
Létrehozó: nobana
Dátum: 2009-05-20 13:57:08

Ha nem jó a munkahelyeden, méregeld hogy mi jobb neked, ott maradni vagy lemenni, mindkét választás lehet jó is rossz is, a lényeg hogy mások véleményét is kikérd mielőtt döntesz mert olyan dolgokra is felhívhatják a figyelmedet, amelyekre magadtól nem gondolnál

re 
Létrehozó: kittanii
Dátum: 2009-05-20 13:50:55

Régen sajnos nekem is gondjaim voltak ezzel kapcsolatban és sajnso nekem ez a konfliktus az állásomba került.

! 
Létrehozó: Ituss
Dátum: 2009-05-20 11:16:28

Tsillag A legfontosabb szerintem is az, hogy beszéld meg a főnököddel ezt a problémát. Nagyon jó oldalak vannak a neten is, ahol a szorongásról sok mindent meglehet tudni, és szakemberek is válaszolnak ott a kérdésedre: http://szorongok.hu/

! 
Létrehozó: purple cloud
Dátum: 2009-05-19 17:14:46

Tsillag! Beszélj a főnököddel és mondd el,hogy te ezek miatt nem érzed jól magad és ha nem változik a dolog akkor nem szorongsz és feszengsz tovább hanem munkahelyet váltasz. Erre ha nem fog értelmesen reagálni a főnököd...nem vesztesz sokat ha eljössz onnan. De jobb lenned egy szakemberrel megbeszélned.Már vannak oldalak ahol segítséget is lehet kérni. Csak írd be mondjuk,hogy szorongok és biztos lesz a találatok között. A véleményem elmondtam de nem vagyok hozzáértő..szóval félrevezetni se akarlak.

:( 
Létrehozó: Tsillag
Dátum: 2009-05-19 17:01:05

akkor mostmár teljesen tanácstalan vagyok! pedig ez egész jó ötletnek tűnt! sajnálom, hogy nem jött össze! :( nem tudom mit tehetnél még!

2  3 
 Következő oldal
Kapcsolat    |    Adatvédelmi információk    |    Felhasználási feltételek    |    GYIK    |    RSS hírcsatorna
©   2008   www.fokuszbanano.hu   Minden Jog fenntartva!