2010. Szeptember 09. Ádám napja
Kezdőlap beállítása Felvétel a kedvencek közé Kapcsolat Oldaltérkép
Bejelentkezés

FőoldalCsaj kuckóFórumKarrierZaklatnak a férfi munkatársaim..

Tartalom:

Trend
Kreatív oldal
Blog
Fórum
Képeslap
IDEÁLIS FÉRFI
JÁTSSZ VELÜNK

PRÓZA
VERS
GRAFIKA/FOTÓ

AJÁNLATUNK

Tesztek

A foci és a nők!
Heteroszexuális, metroszexuális vagy esetleg retroszexuális?
Elégedett vagy önmagaddal?
További tesztek

Ezt is nézd meg!

A kis tabletta, amely megváltoztatta a világot

A fogamzásgátlás ma már közhelyes témának tűnik, mégis: Magyarországon a terhességek közel fele abortusszal végződik.

Fórum

Zaklatnak a férfi munkatársaim..

alap 
Létrehozó: Princess44
Dátum: 2009-12-22 14:56:24

teljesen alap h a magasabb a szexibb, de néha jobb jól érezni magad mert akkor a boldogság tesz szexissé.

... 
Létrehozó: vica0714
Dátum: 2009-12-06 17:07:02

Sajnos általános probléma...

idő 
Létrehozó: Bogika
Dátum: 2009-05-20 16:47:49

az elhatározás megtörténhet akár egy nap alatt, csak a döntés helyessége a fontos

re 
Létrehozó: kittanii
Dátum: 2009-05-20 14:11:54

nekem ez az elhatározás több hónapig tartott amire az összes közel álló személlyel megbeszéltem a dolgot.

munkaheyli probléma 
Létrehozó: Bogika
Dátum: 2009-05-20 14:11:49

Ez elég komoly munkahelyi probléma ahhoz, hogy minél több emberrel szükséges beszélned róla, mások véleményét kikérni, a főnököddel pedig egy komoly beszélgetést kellene erről folytatnod. Ha szükséges akkor szerintem szakembert is vonjatok be a probléma megoldásába.

munkahelyi terror 
Létrehozó: nobana
Dátum: 2009-05-20 13:57:08

Ha nem jó a munkahelyeden, méregeld hogy mi jobb neked, ott maradni vagy lemenni, mindkét választás lehet jó is rossz is, a lényeg hogy mások véleményét is kikérd mielőtt döntesz mert olyan dolgokra is felhívhatják a figyelmedet, amelyekre magadtól nem gondolnál

re 
Létrehozó: kittanii
Dátum: 2009-05-20 13:50:55

Régen sajnos nekem is gondjaim voltak ezzel kapcsolatban és sajnso nekem ez a konfliktus az állásomba került.

! 
Létrehozó: Ituss
Dátum: 2009-05-20 11:16:28

Tsillag A legfontosabb szerintem is az, hogy beszéld meg a főnököddel ezt a problémát. Nagyon jó oldalak vannak a neten is, ahol a szorongásról sok mindent meglehet tudni, és szakemberek is válaszolnak ott a kérdésedre: http://szorongok.hu/

! 
Létrehozó: purple cloud
Dátum: 2009-05-19 17:14:46

Tsillag! Beszélj a főnököddel és mondd el,hogy te ezek miatt nem érzed jól magad és ha nem változik a dolog akkor nem szorongsz és feszengsz tovább hanem munkahelyet váltasz. Erre ha nem fog értelmesen reagálni a főnököd...nem vesztesz sokat ha eljössz onnan. De jobb lenned egy szakemberrel megbeszélned.Már vannak oldalak ahol segítséget is lehet kérni. Csak írd be mondjuk,hogy szorongok és biztos lesz a találatok között. A véleményem elmondtam de nem vagyok hozzáértő..szóval félrevezetni se akarlak.

:( 
Létrehozó: Tsillag
Dátum: 2009-05-19 17:01:05

akkor mostmár teljesen tanácstalan vagyok! pedig ez egész jó ötletnek tűnt! sajnálom, hogy nem jött össze! :( nem tudom mit tehetnél még!

2  3 
 Következő oldal
Kapcsolat    |    Adatvédelmi információk    |    Felhasználási feltételek    |    GYIK    |    RSS hírcsatorna
©   2008   www.fokuszbanano.hu   Minden Jog fenntartva!