az elhatározás megtörténhet akár egy nap alatt, csak a döntés helyessége a fontos
re Létrehozó: kittanii Dátum: 2009-05-20 14:11:54
nekem ez az elhatározás több hónapig tartott amire az összes közel álló személlyel megbeszéltem a dolgot.
munkaheyli probléma Létrehozó: Bogika Dátum: 2009-05-20 14:11:49
Ez elég komoly munkahelyi probléma ahhoz, hogy minél több emberrel szükséges beszélned róla, mások véleményét kikérni, a főnököddel pedig egy komoly beszélgetést kellene erről folytatnod. Ha szükséges akkor szerintem szakembert is vonjatok be a probléma megoldásába.
munkahelyi terror Létrehozó: nobana Dátum: 2009-05-20 13:57:08
Ha nem jó a munkahelyeden, méregeld hogy mi jobb neked, ott maradni vagy lemenni, mindkét választás lehet jó is rossz is, a lényeg hogy mások véleményét is kikérd mielőtt döntesz mert olyan dolgokra is felhívhatják a figyelmedet, amelyekre magadtól nem gondolnál
re Létrehozó: kittanii Dátum: 2009-05-20 13:50:55
Régen sajnos nekem is gondjaim voltak ezzel kapcsolatban és sajnso nekem ez a konfliktus az állásomba került.
! Létrehozó: Ituss Dátum: 2009-05-20 11:16:28
Tsillag
A legfontosabb szerintem is az, hogy beszéld meg a főnököddel ezt a problémát. Nagyon jó oldalak vannak a neten is, ahol a szorongásról sok mindent meglehet tudni, és szakemberek is válaszolnak ott a kérdésedre: http://szorongok.hu/
Tsillag!
Beszélj a főnököddel és mondd el,hogy te ezek miatt nem érzed jól magad és ha nem változik a dolog akkor nem szorongsz és feszengsz tovább hanem munkahelyet váltasz.
Erre ha nem fog értelmesen reagálni a főnököd...nem vesztesz sokat ha eljössz onnan.
De jobb lenned egy szakemberrel megbeszélned.Már vannak oldalak ahol segítséget is lehet kérni. Csak írd be mondjuk,hogy szorongok és biztos lesz a találatok között.
A véleményem elmondtam de nem vagyok hozzáértő..szóval félrevezetni se akarlak.
:( Létrehozó: Tsillag Dátum: 2009-05-19 17:01:05
akkor mostmár teljesen tanácstalan vagyok! pedig ez egész jó ötletnek tűnt! sajnálom, hogy nem jött össze! :( nem tudom mit tehetnél még!